
Üçüncü açık eleme tamamlandı
E-ticaret ve teknoloji perakendeciliği sektörünün öncüleri tarafından desteklenen profesyonel League of Legends turnuvasının üçüncü açık elemesi sona erdi. Büyük mücadelelere sahne olan bu etapta şampiyonluğu göğüsleyen Minus Esports 20.000 TL, ikinci sırayı alan Badiler ise 10.000 TL değerinde teknoloji hediye çeki kazandı. Bu iki takım, elde ettikleri derecelerle Sezon 1 Playoff aşamasına doğrudan katılmaya hak kazandı.
Altı takım yerini garantiledi
Dört açık elemeden oluşan sezonun kuralları gereği, her elemenin ilk iki takımı doğrudan Playoff'a yükseliyor. Üçüncü etabın tamamlanmasıyla birlikte Playoff aşamasında mücadele edecek sekiz takımdan altısı netleşmiş oldu. İlk elemede Team Revival ve Strix, ikinci elemede Dörtbintl ile First Dance, son elemede ise Minus Esports ve Badiler Playoff biletini cebine koydu. Geriye yalnızca iki kontenjan kaldı.
Son karşılaşmalar 9-10 Ağustos'ta
Playoff tablosundaki son iki boş koltuğun sahibini bulacağı dördüncü ve son açık eleme maçları, 9-10 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek. Takımların hem büyük ödüller hem de Playoff bileti için kıyasıya yarışacağı bu zorlu etap için kayıtlar dijital altyapı platformu üzerinden alınmaya devam ediyor. İki sezon boyunca sürecek olan organizasyon, Türkiye'deki espor topluluğunu profesyonel bir turnuva atmosferiyle buluşturmayı sürdürecek.
